Toquem contes?

VÍDEOS

Espectacle musical. Un conte narrat amb imatges i música en directe. Edat recomanada: nens de primer i segon cicle d’educació primària. Durada de l’espectacle: 50 min.

Integrants: 4 músics i un tècnic de so/llums. Temps òptim de muntatge: 2h. Destinat a teatres o espais equipats amb projector, pantalla i amplificació.

Il·luminació bàsica per al quartet de músics. Dossier pedagògic de preparació del concert disponible per als mestres.

SINOPSI

Un conte inèdit, on els personatges dels contes universals més coneguts viuen una aventura trepidant. La Ventafocs, el príncep, els set nans, la princesa del gel, els tres porquets, Rapunzel, la bruixa…. Tots ells es troben immersos en un món de somni i imaginació. La trama i la resolució dels conflictes els obliga a interpretar nous rols, allunyats del seu conte original.

Al final, entre tots troben la solució. Amb la narració i la imatge, els infants reconeixen immediatament els personatges i les músiques que s’interpreten.

FITXA ARTÍSTICA

Guió i direcció: Kirby Navarro

Músics: Ramon Vilalta (flauta), Edurne Vila (violí), Montse Vallvé (viola), Esther Vila (violoncel)

Tècnic: Arnau Roche

Producció: Ípsilon Ensemble

ÍPSILON ENSEMBLE

El Quartet Ípsilon és un grup creat el 2015. Està format per músics amb una llarga trajectòria orquestral i cambrística. També com a integrants d’espectacles teatrals de gran format. Compaginen aquesta activitat amb la pedagogia en diversos centres de Catalunya, concretament als conservatoris i

escoles de música de Badalona, Barcelona i Sant Boi. En els seus concerts, el grup alterna les obres més conegudes per a aquesta formació amb repertoris menys usuals, cosa que els permet arribar a un públic molt ampli.