QUINTET MAR DEL PLATA

Quintet Mar del Plata

Està format per cinc músics de reconegut prestigi que, apart dels seus projectes personals, col·laboren habitualment entre ells. Edurne vila, al violí, Dioni Chico, acordió, Montse Jorba, piano, Francesc Ballart, guitarra i Curro Gàlvez, contrabaix.

Enemic del tango amb el seu estil original, Piazzolla va creure que si el món canviava, la seva música també ho havia de fer. Fruit del seu neguit i de l’estudi de la música clàssica (sobretot de Bach, Bartók i Stravinsky) i del jazz, troba el seu estil innovador i revolucionari, que l’ha dut a ser considerat un dels millors músics del segle XX.

barceloneta-web-retallada

    Tot referenciant el lloc de naixement d’ Astor Piazzolla en el nom del grup, volent retre-li un profund homenatge, interpretant les partitures originals del gran mestre amb la formació instrumental que ell va disposar.

VIDEOS

Celos

Che bandoneón

El día que me quieras

ÀUDIOS

 Prepárense:

París:

 

Si alguna cosa caracteritza al quintet “Mar del Plata” és la voluntat del seus components de respectar amb veneració absoluta la música d’ Astor Piazzolla. L’univers de ritmes i harmonies piazzolleanes reflecteixen  passió i proclamen  llibertat estilística per al Tango amb majúscula, que arriba a les sales de concert per també ser escoltat.

El nostre so vol ser la veu del compositor, plena de totes les influències, de totes els gèneres més o menys cultes i abocada en les músiques de tango, de les milongas més “arrabaleres”. 

Si alguna cosa ens caracteritza com a grup és estar seduïts per la figura d’ Astor Piazzolla i des de Barcelona, voler compartir aquesta passió.

grup-reial-academia-web

REPERTORI

-Milonga 

-Adiós Nonino

-Chau París

-Prepárense

-Kicho

-Soledad

-Libertango

-Etc.

 

VIDEOS

Milonga del Ángel

Che bandoneon

El día que me quieras