EDAL DUO

Duo EDAL

Edurne Vila, violí i Alberto Moreno, piano

Creat amb la finalitat d’oferir al públic tangos d’Astor Piazzolla i Standards de Jazz amb un toc personal sorgit de la necessitat de donar  a aquests grans temes, una mica d’ originalitat en la seva interpretació.
Està format per dos músics de reconegut prestigi que, a part dels seus projectes personals, col · laboren habitualment entre ells.

 

VIDEOS

El día que me quieras

Oblivion

Fragment concert Cotxeres Borrell

EDURNE VILA Professora superior de violí i  Professora Superior de música de cambra 

Nascuda a Barcelona el 1974,comença a estudiar violí amb Anna Baget ,  Santi Aubert i  posteriorment amb A.León Ara al CMMB .Obté el Premi d’Honor de violí , el títol Superior de violí i el de Música de Cambra, i és membre per oposició, de la Joven Orquesta Nacional de España col·laborant posteriorment en diferents orquestres.

 Ha tocat coma  violí solista o concertino al Carnegie hall  de  NewYork,al teatres Español i Albeniz de Madrid, al Teatro romano de Mérida,al  Teatre  Grec, Teatre Victoria, Tivoli, Poliorama, Condal, Palau Sant Jordi,Palau de la Música…de Barcelona, al Auditorio Kraus de Las Palmas….en  diferents espectacles i  teatre musical :  

A little night music, Tot Lloll-Gaudí- La GeneralaEl Amor BrujoMar i Cel 2004 La eterna Canción-.Sangre de EdipoEl Mikado Nina en concert Paradis  – Pastoretsd’ A. GuinovartFlamenco i boleros amb Mayte Martin – – Roses de GosBoscos Endins Aquest cinc anys ( The last five years) – Sueño Inmaterial, –  Joan Chamorro presenta Andrea Motis-Festival de jazz de GranollersStabat MaterMar i Cel2014 Festival de jazz de Sant Adrià, – L’Orquestra Peculiar, ,Scaramouche, … 

Realitza l’enregistrament de bandes sonores per cine i teatre i com a violí solista per a televisió TV3

És membre fundador (1997) del QUARTET DE BARCELONA , i del Quintet Mar del Plata , creat el 2015 . Funda al 2009 l’Edal Dúo amb Alberto Moreno,  interpretant des de tangos fins a Standards de jazz, realitzant concerts per la geografia espanyola. 

Des del 1997 és professora titular de violí, música de cambra i Orquestra al L’  Escola Municipal de Música de Sant Andreu.Realitza amb assiduïtat formació per a professors sobre  la Pedagogia en grup de tres i sobre la pedagogia no directiva a diferents Escoles Municipals de Música  i Conservatoris.

 

ALBERTO MORENO Titulat superior de piano clàssic i composició al Conservatori Municipal  de Música de Barcelona, estudia piano jazz i música moderna amb Albert Bover, Iñaki Salvador, Kenny Werner, Bruce Barth, Edward Simon i Eladio Reinón. 

Ha realitzat actuacions per Catalunya com a líder del quartet de jazz Jazz-tá, i com a pianista i guitarrista de diversos conjunts de música (Yemax, La Poblenou Orquestra …), amb les quals realitza actuacions per Catalunya des de l’any 1994.            

És pianista acompanyant de la soprano Lídia González, amb qui va realitzar recitals a Holanda (1999) i a la República Txeca (2000). Col·labora amb l’Eladio Reinón al Festival de Jazz d’El Masnou l’any 2002 i participa al 21è Festival de Jazz de Terrassa amb la formació JazzJove Non-Stop l’any 2002. Participa anualment des de 2004 al Festival de Jazz de Sant Adrià. És compositor i tècnic de gravació de dues bandes sonores per a pel·lícules del director de cinema J.Mª Ponce els anys 1999 i 2000.

Participa en l’enregistrament del disc Quartet amb Thierry Courault per a Jazz Cava l’any 2002. És creador, arranjador i pianista de  l’ espectacle Sincerely Songs, un octet amb Laura Simo (2008) Forma quartet amb Errol Woiski i Xavi Maureta amb temes Standard de jazz .(juny 2009) Col·labora com a pianista i arranjador  amb el trio Hekateros en un programa dels Highlights  de la música clàssica en clau de jazz.(novembre 2009) Crea al 2009 l’Edal Dúo amb Edurne Vila interpretant des de tangos fins a Standards de jazz, realitzant concerts per la geografia espanyola. Actua amb Nacho Cano i Salvador Niebla a la cerimònia d’inauguració del mundial d’atletisme a Barcelona ( 2010) .Actua amb l’Esther Condal al festival de música de Sant Andreu. Crea el duo De Boleros amb el saxofonista Luis Sánchez amb qui actúa regularment. Actua amb la OBC i Salvador Niebla a la cerimònia d’inauguració del mundial de natació a Barcelona ( 2013) Crea el trio tribut a Nat King Cole amb Xevi García (2014) amb el qual realitzen diversos concert per Catalunya. Actua amb varies formacions de jazz per UK (York i Manchester) (2015) 

Des de el 2007 fins l’actualitat és professor de música i cap d’estudis a Hamelin-Laie International School on a més porta la direcció de més de deu Big Bands formades per nens de primària i secundària.