Blog
0
  • Published:
  • 10 enero, 2014

CONCERT AL MUSEU DEL MODERNISME: Dissabte, 18 de gener de 2014, 19h Ribera & Sàbat guitar duo

RIBERA SABAT DUO

Entrada 15€ (inclou visita al museu, a partir de les 17h)
Promocions 50% a Atrápalo i Tr3SC:

El duo format pels joves guitarristes Maria Ribera i Jordi Sàbat és una formació que s’inicià fa dos anys amb les ganes de compartir el seu art i donar a conèixer a tots els públics aquella guitarra que tantes riqueses sonores pot oferir.

 

         Amb les seves interpretacions van més enllà de la música estrictament escrita per a guitarra i poden transmetre, d’aquesta forma, tots els colors i sons que l’instrument permet i que sovint resulten tant desconeguts pel públic en general.

 

         En la seva trajectòria com a duo han realitzat concerts en destacats festivals  i cicles de música tant en territori català com també a la resta de l’estat i actualment estan iniciant també la seva carrera a nivell internacional.

 

 Alguns d’aquests escenaris que els han acollit són el Port d’Aiguadolç, dins el Festival de Mitjanit de Sitges; el Saló del Tinell de Barcelona en el cicle de Mas i Mas on enguany els han invitat novament; també han realitzant concerts en el Festival de Guitarra de les Garrigues “Memorial Emili Pujol”; a la Casa Ramírez de Madrid, entre altres espais que els han aplaudit sempre amb èxit.

 

Actualment els dos compaginen la seva activitat concertística amb l’activitat pedagògica en escoles de música i conservatoris.

La guitarra transcrita 
PECES DEL LLIBRE VERMELL DE MONTSERRAT (S. XIV) 
-Mariam Matrem  
-Stella Splendens

MANUEL DE FALLA (1876-1918) 
“El Amor Brujo” 
-Pantomima 
-Danza del Terror 
-Escena 
-Canción del fuego fátuo 
-El círculo mágico
-Danza ritual del fuego

FREDERIC MOMPOU (1893-1987) 
120 aniversari 
Cançó i dansa nº 5 
Cançó i dansa nº 6

ENRIC GRANADOS (1867-1916) 
Danza Española nº 2 ORIENTAL  
Danza Española nº 6 ARAGONESA

 

No comments so far!

Leave a Comment

Name (required)
E-mail (required)
Message